Az Aspioneer magazin megválasztotta az elmúlt év kiemelkedő kibervédelmi vezetőit. Dellei László ügyvezető igazgató is elnyerte e megtisztelő kitüntetést. A Kerubiel Kft. pedig bekerült a 2020-as év 10 Legmegbízhatóbb Kibervédelmi Megoldás Szolgáltatója közé.

Az Aspireer olyan online magazin, mely a legidőszerűbb és legrelevánsabb tartalmakat, elemzéseket készíti lefedve számos nagy szektort. Célja az, hogy olvasói mindig egy lépéssel előrébb járhassanak konkurenseiknél az üzleti életben. Az új ötletek bemutatása, a nézőpontok szélesítése és az üzleti kapcsolatok erősítése kiemelt szempontot jelent számukra.

“A legnagyobb veszélyt az ún. emberi tényező jelenti, vagyis a felkészületlen és tudatlan munkavállaló, akit előszeretettel környékeznek meg a kiberbűnözők. Ennélfogva a legjobb stratégia a kibertámadások kivédésére a munkavállalókkal való közvetlen kapcsolat fenntartása, hogy adott esetben tudják, hova forduljanak kérdéseikkel, és a rendszeres képzésük” – hangsúlyozta Dellei Lálszló ügyvezető a hatékony céges kibervédelmi felkészülés kapcsán.

A teljes interjú elolvasható angolul az Aspioneer magazin honlapján ide kattintva.