Büszkén jelenthetjük, hogy a Kerubiel Kft. jogosult az OPTEN Stabil Válságállósági Tanúsítványának használatára!

A koronavírus-járvány miatti negatív gazdasági hatások mostanra minden szektort utolértek. Kezdetben csak a turizmus és vendéglátóipar szenvedett a következményektől, mára minden szektort megrendített a kiszámíthatatlanná váló jövő és a jelentős pénzügyi és munkaerőpiaci változások. 2021-ben a legstabilabbnak hitt nagyvállalalti szektorban a korábbi évhez képest közel 10%-kal kevesebb cég jogosult válságállósági tanúsítványra.

A Kerubiel Kft. e válságos időszakot nemcsak stabil lábakon vészelte át, de nyitott az amerikai piacok felé is. Régi és új partnerkapcsolataival, megbízható működési rendjével, folyamatos fejlesztéseivel bátran tekinthet a rá váró kihívásokra.

A Kerubiel Kft. eredményes munkáját értékelte a 25 éves OPTEN Kft. is, Magyarország piacvezető céginformációs szolgáltatója, kinek rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyválllalatok és KKV-k.

Az OPTEN Stabil Válságállósági Tanúsítványának elnyerése kapcsán, köszönjük partnereink eddigi együttműködését! Reméljük, ügyfeleink számára még nagyobb megelégedésre ad okot a megbízhatóság e garanciája!