A Kerubiel ügyvezetőjét befogadó, alkalmazkodóképes, innovatív és példaértékű vezetőként jellemzi az üzleti világ e kiemelkedő online magazinja és platformja.

Dellei László, immár 20 éves tapasztalattal a háta mögött, a szofverfejlesztés, a mesterséges intelligencia, az adatvédelem és kibervédelem kiváló szakembere nemcsak Magyarországon, de világszerte.

A Kerubiel Kft. a vezetése alatt komplex üzleti, informatikai és jogi megoldásokkal, biztonságvédelmi képzésekkel, DPO és CISO szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Az utóbbi pár év jelentős fejlesztései közé tartoznak az egészségügyi és pénzügyi rendszerek számára kifejlesztett, mesterséges intelligencia alapú programok.

Dellei László élen jár a megfelelő szakemberek kiválasztásában és megtartásában. Meggyőződése, hogy egy cég annyit ér, amennyit az ott dolgozó szakemberek, ezért támogatja munkatársai szakmai fejlődését, és maga is élen jár képzettségeinek bővítésében.

A járványhelyzet alatt a hatékony szervezésének köszönhetően gyors és szinte észrevétlen volt a Kerubiel átállása az otthoni munkavégzésre, ezzel is támogatva munkatársai egészségét és biztonságát. Ügyfelei számára is segítette a Kerubiel a jelentős változásokkal járó folyamatokat, és gondoskodott eszközeik és működésük kibervédelmi felkészítéséről.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.