Mi Önnel együtt alkotjuk meg a cége számára legideálisabb rendszert

Velünk folyamatos és hosszú távon fenntartható fejlődést érhet el az üzleti életben

Rólunk

A Kerubiel Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég, mely elsősorban az ICT és az információbiztonsági szolgáltatások biztosítására specializálódott.

Tanácsadóink és szakértőink kiemelkedő szakmai tudással és évtizedes igazolható tapasztalattal rendelkeznek, amelyet hazai, illetve nemzetközi projektek során szereztek.

Munkatársaink végzettsége széles spektrumot ölel át, ez pedig lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára megtaláljuk a lehető legjobb megoldást ötleteik megvalósításához és sikeressé tételéhez.

Átfogó szakmai tapasztalattal rendelkezünk az állami- és versenyszférában egyaránt.

A klasszikus IT és IT-biztonsági tanácsadásokon túl, szolgáltatásaink kiterjednek az adatvédelmi területekre is, szakértői támogatást nyújtunk a GDPR megfelelés folyamatos fenntartásához.

coworking

Szolgáltatásaink hatékony és biztonságos választ kínálnak mindazon igényekkel és elvárásokkal szemben, amelyeket az újabb és újabb üzleti és technológiai kihívások támasztanak a cégek számára.

Ha egy hatékonyan működő IT és IT-biztonsági menedzsmentre van szüksége, több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatunkat tudjuk cége szolgálatába állítani.

cowoeking-2

A cégek működése jelentősen megváltozott az elmúlt évek, évtizedek során. A vállalati műveletek nagy része az online térbe, a felhőbe költözött.

Az előttünk megnyíló lehetőségek számos – eddig ismeretlen – veszélyforrást is hordoznak magukban, melyek károsíthatják, vagy akár romba is dönthetik egy adott cég reputációját, akadályozhatják a munkavégzést vagy a szolgáltatásokat.

Az informatika és információbiztonság területei a mai kor vállalkozásai számára elengedhetetlen fontosságúak, hiszen a működés minden részét érintik.

Ahhoz, hogy egy cég biztonságban tudja folyamatait, adatait, ügyfeleit, megbízható és kiemelkedő színvonalú informatikai és információbiztonsági eszközökre, szakemberekre van szüksége.

Munkatársaink a jelen biztonságos kialakításával, felkészítik Önt a jövő kihívásaira.