Önnel és munkatársaival együtt alkotjuk meg a legideálisabb rendszert Önöknek

Érjen el velünk folyamatos, fenntartható fejlődést az üzleti életben!

Rólunk

A Kerubiel Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég, amely elsősorban az ICT és információbiztonsági szolgáltatások biztosítására specializálódott.

Tanácsadóink és szakértőink lenyűgöző szakmai tudással és sok éves igazolható projekt tapasztalatal rendelkeznek, amelyet hazai, illetve nemzetközi projektek során szereztek.

Munkatársaink sokszínűsége lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára megtaláljuk a legjobb megoldást ötleteiknek sikeres megvalósításához.

Több éves átfogó szakmai ismerettel rendelkezünk állami és versenyszférában egyaránt, ennek köszönhetően a klasszikus IT és IT biztonsági tanácsadásokon túl szakértelmünk kiterjed az adatvédelmi szolgáltatásokra is.

Jelenleg is számos ügyfelünknél vezetünk GDPR projekteket, vagy éppen szakértői támogatást nyújtunk a GDPR megfelelésrevaló felkészüléshez.

coworking

Szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy azok lefedjék, megválaszolják mindazt az igényt és elvárást, amelyet a mai kornak és üzleti kihívásoknak történő megfelelés jelent a cégek számára. Ha egy hatékonyan működő IT- és IT-biztonsági menedzsmentre van szüksége, több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatunkat állíthatjuk cége szolgálatába.

cowoeking-2

A cégek működése jelentősen megváltozott az elmúlt 30 év során. A vállalati műveletek nagy része az online térbe költözött, ami nem csupán új lehetőségekkel, hanem új veszélyforrásokkal is jár. Az informatika és információbiztonság területei a mai kor vállalkozásai számára elengedhetetlen fontossággal bírnak.

Szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy azok lefedjék, megválaszolják mindazt az igényt és elvárást, melyet a mai kornak és üzleti kihívásoknak történő megfelelés jelent a cégek számára. Ha egy hatékonyan működő IT- és IT-biztonsági menedzsmentre van szüksége, több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatunkat állíthatjuk cége szolgálatába.

Ismereteink ráadásul nem korlátozódnak közvetlenül az informatikára. Vállalkozásmenedzsment tapasztalatainkra építve, cége teljes működését figyelembe véve állítjuk össze komplett javaslatainkat, és fogalmazzuk meg tanácsainkat, melyek segítségével folyamatos, fenntartható fejlődést érhet el az üzleti életben.