Dellei László és Vadász Gábor, a Kerubiel CEO-ja és CTO-ja, interjút adott az elmúlt évek fejlesztései kapcsán a The Silicon Review online magazinnak.

Ismertetik a tavaly útnak indított Docurise megoldást, mely jelentősen megkönnyíti a számlák feldolgozását a cégek és könyvelők számára.

Az adatvédelemnek mindig is központi szerepe volt a Kerubiel Kft. szolgáltatásai között, melyek viszont az utóbbi pár évben kibővültek a saját IT-fejlesztések körével.

A Kerubiel Kft. jelentős fejlesztéseinek köszönhetően a mesterséges intelligencia, az IoT és az ipar 4.0 technológiái terén is saját megoldásait kínálja.

A Kerubiel SOC szolgáltatása az idei évtől már globálisan is elérhető, és magasan képzett adatvédelmi szakemberek és etikus hackerek felügyelik. “A kiszervezett SOC nemcsak költséghatékony, de gyors megoldást is kínál a sérülékenységekkel szemben a cégek számára” – hangsúlyozta Dellei László.

Nem tartunk attól, hogy a mesterséges intelligencia elvenné az emberek munkáját, sokkal inkább kiegészítő szolgáltatásként tekintünk rá, mely bizonyos feladatokat pontosabban, gyorsabban és olcsóbban hajt végre, mint az emberi munkaerő. “A mesterséges intelligencia segítségével az emberek olyan feladatokkal foglalkozhatnak, melyek nagyobb kreativitást kívánnak, s ezért magasabb hozzáadott értéket képviselnek” – nyilatkozta Vadász Gábor.

Ide kattintva olvasható az eredeti interjú.