IT-biztonsági oktatások

A KERUBIEL vállalja, hogy felkérésre az adott cég székhelyén IT-biztonsági tanfolyamot tart a munkavállalók számára. A képzés során rövid áttekintést kapnak a résztvevők a vállalati IT biztonsági rendszerek feladatairól és felépítéséről.

A működési alapok bemutatása után részletesen ismertetjük a jellegzetes biztonsági kockázatokat, a földrengéstől, a vírusos emaileken át, a hacker támadásig és pszichológiai manipulációig (social engineering).

Képzésünkön számos, az adott cég helyzetére és veszélyeztetettségére szabott feladaton, csoportmunkán és helyzetgyakorlaton keresztül mutatjuk be azokat a módszereket, amelyek alkalmasak a munkavállalók szemléletformálására és a biztonságtudatosság kialakítására.

A képzést kifejezetten a kis- és nagyvállalatok dolgozói számára alakítottuk ki, így informatikai előképzettség nem szükséges a tanfolyam elvégzéséhez.

Kiemelt híreink

Elérhetőségeink

Ha nem szeretne biztonsági réseket cége információs és informatikai biztonsági rendszerén, kérje szakembereink segítségét, és számoljon le valamennyi kockázati tényezővel! Munkatársaink nem Öntől különállóan, hanem Önnel és cége kijelölt munkatársaival együtt alkotják meg a vállalat számára legideálisabb rendszert.

Célunk, hogy a legköltséghatékonyabban végezzük el a cége számára legértékesebb munkafolyamatokat.