Alkalmazás (App)-audit

A digitális média fogyasztása közben a legtöbb időt a mobilunkkal, azon belül pedig az appokkal töltjük. Számos cég dolgozik ma már saját használatú alkalmazásokkal, illetve üzleti szolgáltatásait is appok segítségével teszi elérhetővé ügyfelei számára.

Pozitív ügyfélélményt csak biztonságos alkalmazások segítségével lehet elérni, melyek erősítik a bizalmat a cégünkkel kapcsolatban. Egy sérülékeny alkalmazás percek alatt romba tudja dönteni az addig felépített reputációt, és komoly jogi és pénzügyi következményeket von maga után.

Alkalmazás audit-szolgáltatásunk célja, hogy a cég által használt vagy fejlesztett alkalmazások tüzetes felülvizsgálatával kiderítse, hogy azok megfelelnek-e a jogszabályi előírásoknak és az egyéb elvárható szakmai követelményeknek, illetve praktikus javaslatokkal segítse az esetleges hibák, sérülékenységek kiküszöbölését.

Kiemelt híreink

page 1 of 2

Elérhetőségeink

Ha nem szeretne biztonsági réseket cége információs és informatikai biztonsági rendszerén, kérje szakembereink segítségét, és számoljon le valamennyi kockázati tényezővel! Munkatársaink nem Öntől különállóan, hanem Önnel és cége kijelölt munkatársaival együtt alkotják meg a vállalat számára legideálisabb rendszert.

Célunk, hogy a legköltséghatékonyabban végezzük el a cége számára legértékesebb munkafolyamatokat.