Kihelyezett tevékenységek auditja

A digitális fejlődés lehetővé tette a cégek számára, hogy számos kisebb-nagyobb feladatot kiszervezzenek alvállalkozóknak. Rövidtávú projektek esetében például nem éri meg saját foglalkoztatású szakembert alkalmazni, vagy bizonyos feladatkörök kapcsán sokkal gazdaságosabb megoldást jelent a kiszervezés, az állandó foglalkoztatással szemben.

Az outsourcing tartogat azonban néhány rejtett költséget és problémát is. Az elvégzett munka precízsége és hatékonysága ugyanis nehezen mérhető fel a személyes jelenlét nélkül.  A munka eredményességét sem lehet pontosan felmérni csupán számok, kimutatások, jelentések alapján.

A kihelyezett tevékenységek auditján azon cégeknek ajánljuk, ahol az outsourcing módszere veszteségesnek bizonyult, vagy kérdések merültek fel a hatékonyságával kapcsolatban.

Munkatársaink az audit során független szakértőként felmérik a megbízott alvállalkozók felkészültségét, munkafolyamatait, döntéshozatali és kivitelezési eljárásait, megbízójuk érdekeinek a képviseleti módját és egyéb vonatkozó területeket. A vizsgálatról a részletekre kiterjedő vezetői szakmai beszámolót készítenek, mely döntéselőkészítő anyagként is használható az outsourcing kiértékelésekor.

Kiemelt híreink

Elérhetőségeink

Ha nem szeretne biztonsági réseket cége információs és informatikai biztonsági rendszerén, kérje szakembereink segítségét, és számoljon le valamennyi kockázati tényezővel! Munkatársaink nem Öntől különállóan, hanem Önnel és cége kijelölt munkatársaival együtt alkotják meg a vállalat számára legideálisabb rendszert.

Célunk, hogy a legköltséghatékonyabban végezzük el a cége számára legértékesebb munkafolyamatokat.