Sérülékenység audit

Az Ön cége felkészült egy esetleges informatikai leállásra?

Informatikai rendszere ki tudna védeni egy hackertámadást?

A sérülékenységi vizsgálat egy engedélyezett etikus hacker támadás a cég informatikai rendszere ellen, melynek segítségével szakembereink feltárják az esetleges biztonsági réseket és hiányosságokat, és megfelelő védelmi stratégiát dolgoznak ki az adott cégre szabottan.

A sérülékenységi audit lehetséges módjai

  • Black Box – a vizsgálatot az infrastruktúra ismerete nélkül végezzük.
  • Grey Box – a vizsgálat feltételezi az infrastruktúra részleges ismeretét.
  • White Box – a vizsgálat elvégzése előtt az infrastruktúra teljes megismerése történik.

A sérülékenységi auditok fajtái

  • Külső sérülékenységi vizsgálat – weboldal és IP-cím szerinti vizsgálat
  • Belső sérülékenységi vizsgálat – az irodai infrastruktúra van a vizsgálat középpontjában, ugyanis az adatvesztések és a sikeres hackertámadások hátterében sok esetben régi szofterverziók, rosszul konfigurált eszközök állnak

A vizsgálat eredményéről részletes szakmai elemzést és beszámolót készítünk, illetve konkrét megoldási javaslatokkal látjuk el a cégeket a biztonságos informatikai rendszerek kialakításával és működtetésével kapcsolatosan.

Kiemelt híreink

Elérhetőségeink

Ha nem szeretne biztonsági réseket cége információs és informatikai biztonsági rendszerén, kérje szakembereink segítségét, és számoljon le valamennyi kockázati tényezővel! Munkatársaink nem Öntől különállóan, hanem Önnel és cége kijelölt munkatársaival együtt alkotják meg a vállalat számára legideálisabb rendszert.

Célunk, hogy a legköltséghatékonyabban végezzük el a cége számára legértékesebb munkafolyamatokat.