Etikus hackelés

Az etikus hackelés a sérülékenység-elemzés egy fajtája. Az etikus hacker egy olyan IT-szakember, akit azzal bíz meg egy adott cég, hogy találja meg az informatikai rendszerének  gyenge pontjait, tárja fel a lehetséges veszélyforrásokat és végezzen kockázatelemzést, ill. igény esetén, segítsen kijavítani a hibákat.

Az etikus hackelés egy legális hackertámadás a cég informatikai rendszere ellen, melynek során a szakember próbatámadásokat, teszteléseket, szimulációkat futtat. Felméri az eszközöket, a felhasználókat, az erőforrásokat, elemzi az alkalmazásokat, az adatforgalmat, és az ezeket védő módszereket. Minden egyes lépését dokumentálja.

Minden fejlesztő követhet el hibákat, minden rendszernek akadnak sérülékeny részei. Az etikus hacker ugyanazokkal a módszerekkel dolgozik, mint a rosszindulatú hackerek, így még azelőtt rátalál a gyenge pontokra és javítja azokat, hogy bármi gond történt volna.

Munkatársaink CeH akkreditációval rendelkező képzett hackerek, akik akár social engineering területtel is ki tudják egészíteni a sérülékenység vizsgálatot, hogy az Ön cége minél teljesebb biztonságban tudhassa adatait és a sikeres működéshez szükséges folyamatait.

Kiemelt híreink

Elérhetőségeink

Ha nem szeretne biztonsági réseket cége információs és informatikai biztonsági rendszerén, kérje szakembereink segítségét, és számoljon le valamennyi kockázati tényezővel! Munkatársaink nem Öntől különállóan, hanem Önnel és cége kijelölt munkatársaival együtt alkotják meg a vállalat számára legideálisabb rendszert.

Célunk, hogy a legköltséghatékonyabban végezzük el a cége számára legértékesebb munkafolyamatokat.