Informatikai szabályzatok elkészítése

Ha Önnek fontos, hogy vállalata számára az értékes információ rögzítése, feldolgozása, tárolása, előállítása és elérése megfelelően védett legyen, és ne váljon visszaélések áldozatává, akkor forduljon a Kerubiel szakmai csapatához.

Számunkra fontos szempont, hogy az informatikai szabályzatok valóban cége érdekeit szolgálják, amellett, hogy költség-optimális megoldások szülessenek.

A  szabályzatok kidolgozásakor tehát arra törekszünk, hogy vállalata azt kapja, amire valóban szüksége van.

Vállalata számára fontos, hogy az értékes információ rögzítése, feldolgozása, tárolása, előállítása és elérése megfelelően védett legyen. Máskülönben könnyedén visszaélések áldozatává válhat.

Fontos, hogy az informatikai szabályzatok valóban cége érdekeit szolgálják. Lefejleszthetjük a legösszetettebb biztonsági rendszert, de ez csak felesleges pénzkidobás, ha ennek jelentős része kihasználatlan marad. A szabályzatok kidolgozásakor tehát arra törekszünk, hogy vállalata azt kapja, amire valóban szüksége van.

Kiemelt híreink

Elérhetőségeink

Ha nem szeretne biztonsági réseket cége információs és informatikai biztonsági rendszerén, kérje szakembereink segítségét, és számoljon le valamennyi kockázati tényezővel! Munkatársaink nem Öntől különállóan, hanem Önnel és cége kijelölt munkatársaival együtt alkotják meg a vállalat számára legideálisabb rendszert.

Célunk, hogy a legköltséghatékonyabban végezzük el a cége számára legértékesebb munkafolyamatokat.