ITIL-alapú üzemeltetés kialakítása

Napjainkban a mérhetőség és a tudatos vállalatfejlesztés a siker kulcsa. Ehhez azonban megfelelő infrastruktúra szükséges. Az ITIL egy informatikai rendszerek üzemeltetésére és fejlesztésére szolgáló módszertan, mely az infrastruktúra könyvtár (Information Technology Infrastructure Library) angol nyelvű rövidítése.

Az ITIL-t olyan nemzetközi cégek támogatják, mint a Microsoft, az IBM vagy a Hewlet Packard, akik saját gyakorlatukba építették be a technikát. Az eljárás a működtetés megszervezését, irányítását és menedzsmentjét segíti elő.

A módszer segítségével egyedülálló szolgáltatásstratégiát dolgozhatunk ki, részletes leírást készíthetünk a megtervezett szolgáltatás létesítéséhez és a környezet módosításához, illetve biztosíthatjuk a folyamatos javulást szolgáló fejlesztést.

Az üzleti élet számára a mérhetőség és a tudatos vállalatfejlesztés a siker kulcsa. Ehhez azonban megfelelő infrastruktúra szükséges. Az ITIL egy informatikai rendszerek üzemeltetésére és fejlesztésére szolgáló módszertan, amely az infrastruktúra könyvtár (Information Technology Infrastructure Library) angol nyelvű rövidítése.

Az ITIL-t olyan nemzetközi nagyvállalatok támogatják, mint a Microsoft, az IBM vagy a Hewlett Packard, akik saját gyakorlatukba építették be a módszertant. Az eljárás a működtetés megszervezését, irányítását és menedzsmentjét segíti elő.

A módszer segítségével egyedülálló szolgáltatásstratégiát dolgozhatunk ki, részletes leírást készíthetünk a megtervezett szolgáltatás létesítéséhez és a környezet módosításához, illetve biztosíthatjuk a folyamatos javulást szolgáló fejlesztést. Forduljon hozzánk, segítünk!

További hasznos tartalmak

page 1 of 2

Elérhetőségeink

Ha nem szeretne biztonsági réseket cége információs és informatikai biztonsági rendszerén, kérje szakembereink segítségét, és számoljon le valamennyi kockázati tényezővel! Munkatársaink nem Öntől különállóan, hanem Önnel és cége kijelölt munkatársaival együtt alkotják meg a vállalat számára legideálisabb rendszert.

Célunk, hogy a legköltséghatékonyabban végezzük el a cége számára legértékesebb munkafolyamatokat.