Üzletmenet-folytonossági és Katasztrófa-elhárítási tervek elkészítése (BCP/DRP)

Az Ön cége fel van készülve arra, hogy egy esetleges kibertámadás során jelentős adatveszteséget szenved? Egy kockázatokkal arányos adatvédelem és egy megbízható tartalékrendszer lehetővé teszi, hogy cége néhány nap alatt talpra álljon a legkomolyabb digitális csapásból is.

Egy átfogó üzletfolytonossági tervvel csökkentheti a cégére leselkedő kockázatokat. Adatai néhány napon belül újra rendelkezésére állnak, legyen szó hacker-támadásról, tűzesetről, természeti katasztrófáról vagy egyéb kockázati tényezőről, az üzleti folyamatok egészét átfogó BCP (üzletmenet-folytonossági terv)és DRP (katasztrófa-elhárítási terv)gyors és költséghatékony adat-visszaállítást garantál.

A kibertérben a támadók egyre kifinomultabb módszereket alkalmaznak, ezért nem lehet eléggé felkészülve arra, hogy egy esetleges kibertámadás miatt ne szenvedjen jelentős adatveszteséget. Egy kockázatokkal arányos adatvédelem és egy megbízható tartalékrendszer lehetővé teszi, hogy cége néhány nap alatt talpra álljon a legkomolyabb digitális csapásból is.

Egy átfogó üzletfolytonossági tervvel csökkentheti a cégére leselkedő kockázatokat. Adatai néhány napon belül újra rendelkezésére állnak, legyen szó hacker-támadásról, tűzesetről, természeti katasztrófáról vagy egyéb kockázati tényezőről, az üzleti folyamatok egészét átfogó BCP (üzletmenet-folytonossági terv) és DRP (katasztrófa-elhárítási terv) gyors és költséghatékony adat-visszaállítást garantál. Forduljon hozzánk!

További hasznos tartalmak

page 1 of 2

Elérhetőségeink

Ha nem szeretne biztonsági réseket cége információs és informatikai biztonsági rendszerén, kérje szakembereink segítségét, és számoljon le valamennyi kockázati tényezővel! Munkatársaink nem Öntől különállóan, hanem Önnel és cége kijelölt munkatársaival együtt alkotják meg a vállalat számára legideálisabb rendszert.

Célunk, hogy a legköltséghatékonyabban végezzük el a cége számára legértékesebb munkafolyamatokat.