IT-biztonsági tanácsadás

Amikor egy cég informatikai biztonságát vizsgáljuk, nem csupán a megfelelően kialakított számítógépes rendszerekre gondolunk, hanem a céges környezet egészére: a fizikai biztonsági rendszerekre, a dolgozók biztonságtudatos munkavégzésére és az adatvédelmi követelmények szerint kialakított működési folyamatokra.

Az IT-biztonsági tanácsadás során áttekintjük a cég összes védendő értékét, az informatikai eszközöktől és alkalmazásoktól kezdve, a folyamatokon át a munkavállalókig.

Felmérjük a cég adatvagyonát, információbiztonsági kockázatelemzést készítünk, és javaslatokat teszünk a biztonságos működés kialakítása és fenntartására.

Felülvizsgáljuk, aktualizáljuk, igény esetén elkészítjük az információbiztonsági szabályokat. Segítséget nyújtunk a törvényi kötelezettségeknek való megfelelőség kialakításában és az információbiztonsági tanúsítvány (ISO 27001) megszerzésében.

Áttekintjük a működési folyamatokat és üzleti hatáselemzést készítünk azok esetleges sérülésének vagy kiesésének következményeiről (BIA). Elkészítjük az üzletmenet-folytonossági (BCP) és katasztrófaelhárítási terveket (DRP).

Social engineering segítségével tesztelni tudjuk az ember természetéből fakadó sérülékenységeket és veszélyhelyzeteket. Biztonságtudatosság oktatási programunkkal növeljük a munkavállalók szakmai tudását, biztonságtudatosságát, éberségét.

Kiemelt híreink

Elérhetőségeink

Ha nem szeretne biztonsági réseket cége információs és informatikai biztonsági rendszerén, kérje szakembereink segítségét, és számoljon le valamennyi kockázati tényezővel! Munkatársaink nem Öntől különállóan, hanem Önnel és cége kijelölt munkatársaival együtt alkotják meg a vállalat számára legideálisabb rendszert.

Célunk, hogy a legköltséghatékonyabban végezzük el a cége számára legértékesebb munkafolyamatokat.